مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی

با سلام و عرض ادب، بنده در آزمون شرکت فولاد ... شرکت کردم و در آزمون که دو نفر میخواستن قبول شدم بعد از اون مصاحبه انجام دادم که من را رد کردند البته این آزمون برابر ظرفیت هست و در صورت حذف باید از نفرات ذخیره استفاده کنند، مصاحبه که انجام شد سوالاتی از دروس منابع آزمون نبودن و من و اون نفر دومی هم نتونستیم به همه ی اونها پاسخ درست بدیم و هر چقدر هم صحبت کردیم افاقه نکرد و ما رد کردند،حال که ما را رد کردند باید از نفرات ذخیره استفاده میشد طبق اطلاعیه ی دفترچه آزمون که این کار را نکردند و گفتند قراره از شاغلین شرکت فولاد به جای نفرات رد شده در آزمون استفاده شود.خواستم بدونم راهی هست که بتونم پیگیری کنم لطفاً راهنماییم کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا طی تشریفات اداری با ارگان مربوطه مکاتبه کرده و اگر پاسخی واصل یا واصل اما مطلوب نبود، آنگاه خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید