مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن مهریه

برای اجرا گزاشتن مهریه در طلاق چی کار کنم که زودتر به نتیجه برسم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهترین گزینه وکیل گرفتن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در صورتی که قادر به انجام فعالیت نباشند خب شرکت می‌تواند قطع همکاری نماید گرچه قرارداد اولیه مهم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که طلاق ارتباطی به مهریه ندارد

مهریه یک دین مالی است و بر مبنای حقوق مالی محاسبه و اقدام می‌شود

اما توضیح در این خصوص مفصل است با توجه به سوال به نظر میاد که شما قصد طلاق دارید می‌توانیددر این خصوص با بنده تماس بگیرید و تمام حق و حقوق خود را نیز می‌توانید مطالبه نمایید و برای طلاق نیز راه‌های مختلفی وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مهریه ربطی به طلاق ندارد طلاق پروسه زمانبر است ما مهریه می‌تواند از طریق اجرای ثبت زودتر نتیجه دهد آن هم زمانی که مالی به نام زوج باشد در غیر این صورت رسیدگی در دادگاه به عمل خواهد آمد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .از طریق دفترخانه ای که ازدواج را ثبت نموده درخواست صدور اجرائیه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفترخانه که عقد نکاح منعقد شده است درخواست صدور اجراییه نسبت به مهریه را مطرح نمایید