مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن پنل کاربری صرافی ارز دیجیتال

سلام بنده در صرافی ارز دیجیتال عضو هستم. امروز میخواستم ارز بخرم با پیغام مسدودی حساب کاربری مواجه شدم. با پشتیبانی صحبت کردم و گفتن به دستور فتا این محدودیت اعمال شده است. الان باید چی کار کنم و علت آن چیست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل اقدام و پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ارز دیجیتال هنوز به رسمیت شناخته نشده استاز صرافی یا کسی که پول خود را داده‌اید مشکل ایجاد کرده شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا و شعبه دستور مسدودی حسابتان موضوع را پیگیری فرمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به دادسرا جرایم اقتصادی مراجعه کنید علت بپرسین

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق پلیس فتا پیگیری کنید علت انسداد حساب مشخص می‌شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دادستانی کل کشور معاونت فضای مجازی مراجعه کنید