مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام و عرض ادب
من یک خانوم متاهل هستم و یک فرزند پسر 5 ساله دارم و 7 ساله که ازدواج کردم
همسرم اوایل خیلی بهم علاقه داشت بعد چند وقت از زندگی متوجه خیانت های متعدد شده بودم ولی انکار میکرد و با من دعوا میکرد و کتک کاری ک من دارم بهش شک میکنم و تهمت میزنم بعد در نهایت ثابت کردم و دیگه چیزی برای دعوا نداشت بعد اون هم چندین بار خیانت هاش رو شاهد بودم و هستم
والان در رابطه از من میخواد که با ی مرد دیگه در رابطه باشم واقعا حرفمو ب هیچ کس نمیتونم بگم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید چاره جز طرح شکایت نیست
اگر بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید