مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس در ربات چت ناشناس

سلام خسته نباشید.
خواهر من در یک ربات چت ناشناس رفته و ی پسر از ایشون به عنوان طراحی چهره ازشون عکس گرفته و همه عکس ها هم با حجاب بودن
بعد از این گفته که طراحی در کار نبوده و با عکس خواهرم تصاویر مستهجن درست کرده و تهدید به پخش این تصاویر کرده خواستم بدونم الان چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید ب انتشار عکس خصوصی و ارسال عکس مستهجن شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان سو استفاده از نوامیس و افشای تصاویر شخصی و انتشار تصاویر مستهجن می‌توانید شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا موضوع از طریق پلیس فتا پیگیری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت نمایید
به پلیس فتا مراجعه نمایید