مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

سلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز
من حدود 6 ماه هست که منزل شوهرم رو ترک کردم و جهیزیه م رو تماما از طریق حکم دادگاه وامضا چند شاهد برگردوندم ...
بنده دلیل ترکم به خاطر بدرفتاری همسرم و همچنین عدم‌پرداخت نفقه و عدم‌توجه و محبت ایشان به بنده بوده من واقعا تحمل زندگی برام سخت شده بود مگه یه زن چی میخواد جز توجه و آرامش و حمایت همسر.... من به هیچ عنوان حاضر به تمکین از ایشون نیستم چون از نظر روحی داغونم و تمایلی به ادامه زندگی با ایشون رو ندارم ...همسرم سه بار از طریق دادگاه الزام به تمکین زدن و متاسفانه من نتونستم دلایل عدم تمکینم رو به اثبات برسونم و دادگاه رای رو به نفع شوهرم صادر کرد
حالا حکم نهایی اجرایی برام اومده که به مدت ده روز صورت اموال منقول و غیر منقول رو اعلام بفرمایید و غیره و نیز دراون نوشته شده مجازات تعزیری درجه شش یا پرداخت جزای نقدی و حکم حبس و این موارد....خواستم بدونم‌مگه زن ناشزه حکم حبس داره؟ و یا باید جریمه ای پرداخت کنه ؟؟یعنی من اگه تمکین کنم‌مجازات میشم؟مگه زندگی به زور امکانپذیره؟لطفا راهنمایی کنید من الان چیکار باید بکنم چه راهی برای دفاع از خودم دارم ؟خواهشا راهنمایی کنید من از نظر مالی خیلی ضعیفم و نمیتونم وکیل بگیرم تا ازم دفاع کنه لطفا شما وکلای عزیز راهنمایی کنید
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره است
باید مشخص گردد که دادخواست و خواسته زوج ، چه بوده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر جبس ندارد
نفرمودید دادخواست زوج چه بوده

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

نفقه شما حداکثر قطع بشه و مرد می تونه اجازه ازدواج مجدد بگیره و الا ضمانت اجرای دیگری ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدون اینکه به شخص اطلاع دهید فوراً شکایت نماییدبیا با بنده تماس خدمت شما توضیح دهم که چه کاری انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرائیه به طرفیت چه کسی آمده است
خیر چنین ضمانت اجرایی برای عدم تمکین نداریم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه خانم متاسفانه اجراییه یک فرم از قبل تنظیم شده است که برای همه محکومین حقوقی ارسال میشه
درصورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا کاملا شما را توجیه کنم