مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از زوجه به دلیل خیانت

با سلام خسته نباشی.من و همسرم 17سال ازدواج کردیم که3 فرزند داریم و حدود 10سال پیش تا به حال زنم 7بار بهم خیانت کردواینکه با اصرارخودم وناراحتی خانواده بود حرفی نزدم تا یک سال پیش که باز دیدم خیانت کرده و بدتر از اون با همکاری دخترمون که فرشته ای بود و درسش عالی بود اون رو وارد بازیش کرد و دخترم 13سالش بود جایی میرفتن اون میفرستاد سمت دوست پسرش و خودشم میرفت پی هرزگی و الان دختر 14ساله ام دختر نیست ویندوزی هست ک تصمیم جدایی گرفتم و اونم بدون اجازه 3روزه با بچه ها رفت خونه مادرش و از شما خواهش میکنم من رو راهنمایی بکنید آیا از هردو میتونم شکایت کنم و از کجا شروع کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع از همسرتون و دخترتان شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و پرینت پیامک ها و تماس ها را بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طرح دادخواست حقوقی الزام به تمکین ابتدایی ترین و بی فایده ترین راه ممکن است اما بهتر است طی گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله می توانید شکایت کنید ولی باید مدارک و شواهد و مستندات محکمه پسندی درمورد ادعای خود داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما دلیل دارید می توانید شکوائیه رابطه نامشروع بر علیه زوجه مطرح نمایید
ادعای شما باید احراز و اثبات گردد
و

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مهریه ات را اجرا بذار که اهرم فشاری بشه که طلاقت بده

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با وجود ادله کافی شکایت رابطه نامشروع، دادخواست الزام به تمکین و ...

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با دلایل و مستندات موجود شکایت رابطه نامشروع کنید