مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی به دلیل بیماری پدر

با سلام خدمت شما
من نزدیک به 12 ماه خدمت کردم و در حین خدمت پدرم مریضی سرطان گرفت و نزدیک به 1 کیلو و نیم غده سرطانی و دو سوم معده را برداشتن
و من برای کار کردن برای خانواده مجبور شدم خدمت و ادامه ندم آیا الان راهی هست که من معاف شوم و بقیه خدمتم را ادامه ندهم ؟ چون واقعا اوضاع بدی هست و مریضی و بیمارستان و خرج و مخارج ممنون میشم جوابمو بدین چون خیلی حالم بده بابت این موضوع

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امکان وجود دارد از طریق یگان خدمتی پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درخواست دهید شرایط شمارا بررسی میکنند

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام خیر چون فراری هستید بهتر است به یگان مراجعه تا به دادگاه نظامی اعزام آنجا مشکلتان بگوید تا استعلام بگیرند