مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت پدر کمتر از 70 سال با تعویض دریچه میترال

سلام وقت بخیر، پدرم چندین سال قبل دریچه میترال قلب خودش رو تعویض کرده بود، چند سال اخیر هم دچار سرطان خون شده بود (الان بهبودی کامل پیدا کرده)، بازنشستگی ایشان هم به علت مسائل پزشکی زودتر از موعد انجام شده و در حال حاضر 54 سال سن داره، آیا من میتونم از معافیت کفالت برای نظام وظیفه استفاده کنم؟

در حال خدمتم، غیبت ندارم، متاهلم، و تنها فرزند ذکور خانواده می‌باشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دایره قضایی یگان خدمتی خود می‌توانید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در خواست معافیت کفالت را به سازمان نظام وظیفه مطرح نمایید و تمام مدارک پزشکی پدر را ارائه بدهید تا در کمیسیون پزشکی بررسی بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک را ارائه کنید تا در کمیسیون بررسی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مدارک را به کمیسیون ارائه دهید تا بررسی گردد