مشاوره حقوقی رایگان - کفالت پدر

با سلام و خسته نباشید
من تا به الان یک سال و خورده ای میشه که مشمول غایب هستم پدرم راننده اتوبوس بودند و سال 83 حین کار به محل پایانه که میرسن موقع پیاده رد شدن از خیابون با موتوری تصادف شدیدی کرده و از سوی سازمان اتوبوس رانی از کار افتاده تشخیص داده شدند و دیگه هیچ جا استخدام نشدن و هیچ شرکتی براشون بیمه رد نکرده بعد از چند سال هم بازنشسته بیمه تامین اجتماعی شدند و ماهانه مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی دریافت میکنن میخواستم بدونم با این شرایط میتونم اقدام کنم برای کفالت یا خیر
باتشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان این امر وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید درخواست معافیت کفالت پدر به علت ، از کار افتادگی پدر را نمایید و