مشاوره حقوقی رایگان - فروش کد ملی

باسلام چندوقت پیش دراینستاگرام باشماره ای نامشخص گفتند هر کس مایل به فروش کدملی برای واردکردن ماشین همراه با ضمانت نامه دفتری وگرفتن تمام مشکلات و مالیات برعهده خودش هست کدملی وشماره موبایلش رابااین شماره 30050و دو سه عدددیگرکه یاداشت کردم وفعلاحضورذهن ندارم بفرستیدآیامیتواندسوء استفاده ازکدملی بکندولی نه عکسی نه ازکارت ملی فرستادم ونه معامله خریدوفروشی در کاربوده لطفاراهنمایی کنیدواگرشماره ای که پیامک رابراش فرستادم براتون بفرستم ادامه شومیدونیدازطرف چه کسی بوده وجلوسوء استفاده رابگیرید،ادامه همین شمار30050است،ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ سوء استفاده دور از ذهن نمی‌باشد و امر بعیدی نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نگران نباشید مشکل خاصی وجود ندارد زیرا مدارک ارسال نکرده‌اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ مشکل ایجاد خواهد شد
کلاهبرداری است