مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع خودرو

سلام.شرکت ......ماشین بنده مدل 402 ثبت کرده.و بیمه نامه،کارت ماشین،برگ سبز و پلاک صادر شده،منتها شرکت میگه من ماشین رو سال403 تحویل میدم.به نظر شما این از لحاظ حقوقی مشکل نداره.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید قرارداد شما به چه نحوی بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قرارداد خود عمل نمایید هر آنچه که در قرارداد نوشته می‌توانید به آن استناد نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشغول قرارداد با نمایندگی شرکت مذکور است لذا مطابق تعهداتتان عمل می‌گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به نمایندگی مربوطه مراجعه کنید
اگر خودرو در نمایندگی و صفر است میتوانید به صنعت معدن و تجارت نیز شکایت برید