مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت و مشخص شدن تعیین و تکلیف خودرو

سلام . وقت بخیر . در خصوص شرکت... الان 1 سال و 6 ماه گذشته و به بنده ماشین رو تحویل ندادن همه مراحل هم مرتب انجام شده الان تکلیف چیه ؟؟
نمایندگی و کارشناسان شرکت هم میگن چیزی دست ما نیست و پاسخ گو نیستن .
نحوه شکایت رو لطف توضیح میدید ؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از نمایندگی شکایت کنید و دادخواست تحویل خودرو دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

احتمالاً شما از شرکتهای خصوصی خود را خریداری کردید اما اگر نمایندگی های معتبر خریداری کردید هر کدام از آنها اداره حقوقی دارند ولی در سایر موارد اگر به مشکل خورده اید می توانید وکیل بگیرید و اقدامات لازم را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شرکت و نمایندگی شرکت مربوطه دادخواست بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نمایندگی پیگیری کنید و یا دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی بدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با ارایه مدارک قرارداد با شرکت و مبالغ واریزی علیه مدیران عامل ان شرکت شکایت کنید و یا دادخواست مطالبه خسارات و الزام به انجام تعهد و دیر کرد بگیرید