مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. خودرو ام را 350ملیون فروختم و د90ملیون آن را نقدا دریافت کردم در مبایعه نامه نوشته شد 110 میلیون بیستم همان ماه پرداخت و لاشه سند را تحویل و مابقی بیستم ماه بعد در محضر همراه با تعویض پلاک باشد در انتهای قولنامه اضافه شد در صورت تاخیر هر کدام مبلغ بیست میلیون جریمه. حال خریدار پول بیستم اولیه که 110 م بود را نداد من هم از معامله پشیمان هستم آیا بعد از گذشت یک ماه راهی پیدا می‌شود که معامله را فسخ کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فسخ شرایطی دارد که بعد از مطالعه دقیق مبایعه نامه میتوان اظهارنظر نمود در صورت نیاز از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد حق فسخی در نظر گرفته شده است می‌بایست فوراً به آن استناد نمایید قرارداد شما را باید بررسی نمایم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اگر شرط انفساخ در قرارداد، قرار داده باشید که در صورت عدم پرداخت مبلغ ثمن، مبایعه نامه منفسخ است بله می‌توانید اعلام انفساخ(نه فسخ) را از دادگاه مطالبه نمایید، قبل از آن بهتر است جهت اخذ راهنمایی تخصصی از طریق بنیاد وکلا با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
شما می بایست بر اساس مفاد قرارداد ، دادخواست مطالبه ثمن معامله و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید