مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی قوه قضاییه..طلاق

سلام.خسته نباشید
1_من 3سال قبل همسر عقدی خودم رو به صورت توافقی طلاق دادم و الان مجرد هستم.
2_از دوران نوجوانی دو عدد خالکوبی و جای زخم روی بازو دارم.که می‌خوام با لیزر تا حد ممکن پاک کنم.
ایا
الان برای استخدام قضاوت ‌و منصب قضا،به مشکل میخورم؟؟
تحقیقات محلی چگونه انجام میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به احتمال زیاد اگر متوجه بشوند رد خواهید شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله مشکل ایجاد می شود تصدی منصب قضا هفت خان رستم است آن وقت با این شرایطی که دارید قبولی و گذر از مراحل مختلف آن بعید بنظر می رسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحقیقات که اصولاً به صورت محلی انجام می‌شود اما در خصوص آثار وارده احتمالش وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع تحقیقات و صلاحیت محلی اخلاقی و روانی شما دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با این شرایط احتمالش وجود دارد