مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارثیه

با سلام.پدر من دارای دو همسر که همسر اول فوت نموده و پدرم اما همسر دوم در قید حیات هستند که چند قطعه زمین در حین مریضی پدرم آنها را به نام خود ثبت کرد ودو قطعه فروخت و منزل نیک قطعه دیگر هم سند بنام خود کرده البته منزل مسکونی اطلاع ندارم .حال آنچه بنام پدرم به جای مانده یک قطعه زمین به مساحت 460 متر ودودهنه دکان که سند جدا گانه دارند 100 متر باقی مانده و6 سال از فوت پدر میگذرد هیچ گونه تقسیم ارثی انجام نمیدهند من فرزند ارشد پسرش از همسر متوفی اول هستم و3 خواهر دیگر اما اون 4 پسر که هر کدوم چند بار ارث بردن هر کدام به نحوی .حال تکلیف ما با باقیمانده ارث چیه اونها برای ما حاضر نیستند یک ریال بدهند لطفا راهنمایی بفرمائید سپاسگزارم. یا حق

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر وراث سرتقسیم ماترک متوفی توافقی ندارد شماباید علیه ورثه بعد از اخذ گواهی انحصاروراثت دادخواست تقسیم وتحریر ترکه دهید تادادگاه رسیدگی وا طریق مزایده بفروشد وسهم هریک تقسیم شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست تقسیم ماترک پدر متوفی نموده به طرفیت کلیه وراث زن قبل و زن بعد مطابق گواهی انحصار وراثت بهتر از در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی از طریق دادراه تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

گواهی انحصاروراثت اخذ وسپس دادخواست تقسیم وتحریر ترکه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا گواهی حضر وراثت اخذ و سپس اقدام به تحریر ترکه و تقسیم ترکه شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام ابتدا مشخص شدن وراث از طریق انحصا وراثت
و سپس تحریر و تقسیم ترکه
برای بررسی بیشتر مشاوره بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا اخذ گواهی انحصار وراثت و سپس ثبت دادخواست مبنی بر تقسیم ترکه و درخواست فروش مال مشترک و البته مطالبه اجرت المثل ایام تصرف اموال مشترک از متصرفان.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به تنهایی یا با سایر خواهران و برادران وکیل بگیرید تا وکیل استعلام تمام اموال را برای شما گرفته اموال از طریق دادگاه محترم به فروش برود و سهم خود را دریافت کنید