مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام اگه برای فروش خانه پدری شکایت کنم چقد زمان میبره که قانون خونرو بفروشه و حق ارث هرکسی رو بده

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا باید درخواست گواهی حصر وراثت بدهید سپس درخواست تقسیم ترکه
تقریبا 1 سال زمان می برد

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

درخواست تقسیم ارث از دادگاه پروسه 4الی8ماهه داره و بعد از اون میرسیم به مزایده که در اون مورد نمیشه موعدی تعیین کرد چون بسته به اینکه در مزایده کسی شرکت بکنه یا خیر و مزایده برنده ای داشته باشه یا نه متفاوته

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا درخواست انحصار وراثت داده سپس درخواست تحریر و مهرمون و تقسیم ترکه داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که شما تا چه مرحله‌ای پیش رفته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمان مشخصی نمیتوان اعلام کرد ولی زمانبر است

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بسته به پیگیریتون و شرایط پرونده داره ممکنه با حضور وکیل تا سه ماه یا در حالت عادی تا 6الی یکسال

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به مجتمع قضایی که به آن ارجاع میشود، حداقل 2-3 ماه را در نظر بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به روال پرونده و تعداد پرونده‌های شعبه رسیدگی کننده دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

زمان رسیدگی و صدور حکم و پروسه قضایی چیزی نیست که قابل پیش بینی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به شلوغی شعبه و تعداد پرونده ها دارد.هر چه زودتر اقدام کنید.زودتر نتیجه میگیرید.

محسن قربانی

محسن قربانی :

تا دلایل و اسناد شما دیده نشود نمی‌توان در این خصوص سخن گفت اگر دستور فروش باشد سریع تر از سایر موارد خواهد بود

شبنم ناصری

شبنم ناصری :

سلام اول حصر وراثت بعد تقسیم ترکه حدودا یکسال زمان میبرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
زمان قابل پیش بینی نمی باشد و بستگی به حجم کار شعبه و ... دارد.
ابتدا درخواست گواهی انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه مطرح نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مراحل رسیدگی در دادگاه‌ها زمان مشخصی ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به ترافیک پرونده ای هر شهر متفاوت است بین حداقل 6 ماه تا دو سال