مشاوره حقوقی رایگان - کار اجباری در روز تعطیل

سلام مدیر ما از ما خواستن که روز جمعه آخر سال یعنی 25 اسفند و ما بیایم سرکار ، در واقع هم آخرین جمعه قبل عید هست و هم تنها روزی هست که ما تعطیل هستیم و در طول سال هم همه تعطیلی رسمی ها مارو به زور سرکار کشوندند و الان در رابطه با جمعه باهاشون صحبت کردم گفتن من نمیدونم همه باید بیایند و اگر نیایید طبق ضوابط باهاتون برخورد میشود و در قراردادی ک من امضا کردم و همچنین قانون وزارت کار گفته شده اگر اضافه کاری باشه باید با رضایت طرفین باشد و ساعت کاری بیشتر از 44 ساعت نباید تجاوز کند ولی برای ما اینطور نیست و من چه اقدامی میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قوانین و آیین نامه‌های درون سازمانی و تعهدات ضمن استخدام شما می‌باشد لذا امر قانونی مافوق لازم الاجراست در صورت عدم انجام برای شما تخلف محسوب می‌گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قيد اشتغال در سال آينده را احتمالا خواهيد زد
اگر وجود شما ضروري و مفيد است در تعامل و همراهي با كارفرما تجلي بيشتري داريد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق اداره کار خواهید داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق هیات تشخغ اداره کار موضوع را پیگیری کنید