مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ملک

با سلام. ملکی مجوز دارم در کوچه ای که قبلا در طرح تفصیلی 6 متر بوده ولی الان باید کوچه 10 متری باشد. من رعایت عقب نشینی بر اساس کوچه 10 متری انجام دادم. همسایه کناری من در زمان بازسازی پیشروی انجام داده. من الان قصد دارم ستون کنار این همسایه در کنار دیوار همسایه بدون پیشروی قرار دهم. ولی با توجه به کوچک بودن زمین و میزان عقب نشینی بیشتر نسبت به همسایه ها دیگر ستون بعدی ملکم قرار هست با یک پخ کمتر از 45 درجه نسبت به ستون بالا که ذکر کردم قرار دهم.
آیا بازم همسایه میتواند شاکی باشه ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همسایه می‌تواند در این خصوص از طریق کمیسیون ماده 100 شهرداری اعتراض کند