مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت تاریخ عقد با تاریخ ثبت سند

باسلام بنده در تاریخ 1402/10/26با خانمم عقد کردیم. الان برای ثبت نام ازدواج اقدام کردیم تو سامانه خطا میزنه تاریخ وارد شده با اطلاعات موجود در سامانه ثبت احوال مغایرت دارد به همه جا رفتیم کسی جوابگو نیست میگن اطلاعات ثبتی درست هست ولی سامانه وام خطا می زند خوهشا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال یا بانک موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالاً سامانه نیاز بروزرسانی دارد در وقتی دیگر امتحان کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق سازمان ثبت احوال کشور و بانک مرکزی پیگیری بفرمائید.