مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخذ رشوه

باسلام خدمت وکلای محترم.
احتراما اینجانب با قرارداد نیروی کارگری در یک اداره دولتی در امور خدمات و نظافتجی ویا در اصطلاح (آبدارچی)بوده ام و رئیس اداره به دلیل بدبینی از تعدادی ارباب رجوع ها به بنده گفت باید به مدت یک هفته به مرخصی اجباری بروی ودست من را گرفت و از اداره بیرون کرد بعداز بیرون کردن من در اداره گزارشاتی مبنی بر سرقت اسناد و اینکه در تعدادی از پرونده ها احتمال جعل وجود دارد از دادگاه محل خواستار پیگیری باشد.بنده هم بی اطلاع از موضوعی با خانواده به مدت یک هفته از شهرستان خارج شدیم .بعداز گذشت یک هفته بنده به اداره مراجعه کردم که رئیس من راه به اداره راه نداد وگفت شما اول باید بروی دادگاه واز خودت دفاع کنی .متعجب شده بودم که منظورش از این کار بامراجعه به دادگاه همان شد که قاضی برای من دستور بازداشت موقت به مدت دوماه به اتهام اخذ رشوه صادرنمود وبعداز گذشت این مدت قرار وثیقه به مبلغ هشت میلیارد تومان تعیین کردند که به دلیل عدم توانایی در تامین وثیقه به ارزش فوق الذکر دقیقا ده ماه بازداشتگاه مرکزی بازداشت بودم دوماه هم در بازداشتگاه اداره آگاهی شهرستان در انفرادی بودم که بعداز گذشت یکسال با کسر شدن مبلغ وثیقه ازمبلغ 8میلیارد به مبلغ 1 میلیارد توانستم ارائه و آزاد شوم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌بایست از طریق وکیل دفاع نمایید شما به تنهایی قادر به این موضوع نیستید قبل از آن بهتر است از طریق بنیاد وکلا جهت مشاوره لازم تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دفاع کنید یااگر درتوانتان نیست وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه بایستی تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه گردد.