مشاوره حقوقی رایگان - اخذ رشوه و قرار دادن مواد در منزل دیگری به قصد متهم کردن دیگری

سلام من مامور انتظامی هستم.. چندی پیش از منزل شخص بنام الف بعد از اخذ دستور قضایی وارد منزل شده و مقدار حدود 7گرم مواد ازنوع هروئین و شیشه کشف کردیم..بعد آقای الف پس ازقبول وثیقه وآزادی، شکایت کرد ک مواد را مامورین در منزل جاساز کرده اند و متعلق به وی نیست.. شکایتش در حال بررسی توسط حفاظت بود که حدود یک ماه بعد پس از اخذ دستور قضایی در منزل شخص دیگری بنام ب نیز مقدار 5 گرم هروئین کشف کردیم.. آقای ب به زندان رفت و پس از دوهفته از زندان آزاد شد و به حفاظت رفت و از مامورین شاکی شد که مواد را مامورین در منزل من گذاشتند و اظهار داشت که به آقای ج نامی پول داده که به مامورین که بنده حقیر باشم بدهد تا 7 گرم مواد را در منزل آقای الف بگذارم!! دراین میان آقای الف حسب قدرت و پارتی که داشته، شماره کارت مرا پیدا کرده و مبلغی را به حساب شخصی من واریز میکند تا مرا به اخذ رشوه متهم کند!!
اکنون:
1- درصورتی که من از آقای ج پولی دریافت نکرده ام!
2- آقای الف با آقای ب اختلاف ملکی دارند وهم اکنون نیز پرونده آنها در دادگاه درحال بررسی است!
3- بدون اطلاع من پول به حساب من واریز شده و من نیز پیگیر مبدا واریز نشدم و گزارش به حفاظت نداده ام وپول را خرج کرده ام!
4- مامورین همراه من در دستگیری از ترس اشرار بودن آقای الف که پرونده شرارت و درگیری و گروگانگیری دارد واینکه بلائی سر همسر و فرزندان آنها نیاورد، صورتجلسه را امضا نزدند واز چگونگی کشف مواد اظهار بی اطلاعی کردند وهمه را به گردن من انداختند!
اکنون بنده متهم به اخذ رشوه واخاذی و قراردادن مواد درمنزل دیگری به قصد متهم کردن دیگری هستم وبا 600 میلیون قرار فعلا آزادم..
عاجزانه ازشما وکلای گرانقدر وسخاوتمند درخواست هرگونه کمک و مساعدت و راهنمایی را دارم چرا که خداوند خود شاهد بوده که قصد من فقط خدمت وانجام وظیفه بوده ولاغیر!!
ممنونم یاعلی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور را طی لایحه اعلام نمایید
مورد شما افترای عملی است و بعد از صدور قرار منع تعقیب یا برائت می توانید از فرد مذبور شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ جزییات موضوع است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

افترای عملی است و بعد از صدور قرار منع تعقیب یا برائت می توانید از فرد مذبور شکایت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام شاکی جهت اثبات ادعای خودش مبنی بر اخذ رشوه و پنهان کردن مواد در داخل منزلش باید مدارک ودلایل قوی به دادگاه ارائه کند ود ر صورت نداشتن دلایل شکایت ایشان ردخواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تاریخ واریز مهم است و اینکه با توجه به اینکه هیچ کنجکاوی در این ارتباط نکردید اتهام به سمت شماست مگد با دلائلی برائت خود را و عدم اطلاع خود را ثابت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز است که طی تماس تلفنی یا مشاوره حضوری از وکلای توانمند سایت وزین دادراه بهره گیرید.

مینا احمدی

مینا احمدی :

مساله شما پیجیده و تخصصی است با نوشتن و توضیح جند جمله خیلی نمیتوان به شما کمکی کرد پیشنهاد میشود حتما وکیل متخصص اختیار بفرمایید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام حتما وکیل اختیار نمایید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

افترای عملی هست

نیاز به وکیل دارید به طور قطع

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از اخذ حکم برائت می توانید اعاده حیثیت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توجه به اینکه وجه واریزی را پیگیری و گزارش ننموده و آن را خرج کرده اید و همکاران شما نیز صورتجلسه ی تنظیمی را امضاء نکرده اند و همچنین شما نیز شاهدی بر ادعای خود ندارید به نتیجه رسیدن پرونده دشوار است و پیشنهاد میشود برای خود وکیل بگیرید .