مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک صلح شده

سلام پدرم نصف خانه رو به اسم مادرم زده در دفتر اسناد به نامش ثبت کرده که تا وقتی من زنده هست به نام پدرم هست بعد فوت کردنم مال همسرم سوال اینه پدرهم زنده است آیا مادرم که زمین گیر هست حالا مادرم میتونه نصف خونه که بنامش هست رو بفروشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فروش داشته باشد و سلامت عقل و روان داشته باشد می تواند اقدام کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که سه دانگ از ملک به نام مادرتان باشد بله می‌تواند بفروشد ولی تصرف در آن نیاز به اذن پدرتان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود صلح عمری باشد خیر
بستگی به مفاد صلح نامه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد چرا که مادر شما به واسطه عقد صلح، مالک نصف خانه شده است و به همین دلیل طبق توافقات انجام شده اجازه فروش را نخواهد داشت.