مشاوره حقوقی رایگان - تغییر دادگاه رسیدگی به پرونده

سلام ارجاع پرونده وتفکیک هرپرونده به دادگاه برچه مبنایی صورت میگیره ایا تغییر دادگاه رسیدگی به پرونده امکان داره؟

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام واحد ارجاع به شعب دادگاه می فرستد تغییر دادگاه اصولا امکان ندارد مگر برخی موارد مثل ایراد رد دادرس یا عدم صلاحیت یا رسیدگی توامان ...

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ارجاع پرونده برعهده رییس حوزه قضایی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده‌ها به ترتیب وصول با توجه به تخصصی بودن شعبات از طریق مقام ارجاع به شعبات ارجاع می‌شود و تغییر شعبه مقدور نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارجاع پرونده به وسیله واحد ارجاع در هر مجتمع قضایی بر اساس معیارهای از پیش تعیین‌شده صورت می‌گیرد.
تغییر شعبه تنها در مواردی همچون ایراد عدم صلاحیت و ایراد رد دادرس صورت خواهد پذیرفت.