مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد وجه در خرید اینترنتی

با سلام وقت بخیر
من حدود چهارروز پیش از یک پیج لباس لباسی سفارش دادم و مبلغ 1ملیون وششصد هزارتومان واریز کردم فرداش تماس گرفتن که ادمین اشتباه کرده و از لباس موجود نداریم شماره حساب بفرستید پول برگشت بزنیم من هم فرستادم اما نزدند تماس گرفتم جواب ندادند پیام هم میدم توی اینستا که پول واریز کنید میخونند ولی جواب نمیدند من چه کاری میتونم انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام از طریق پلیس قتا و یا دادسرای جرایم رایانه ای

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فورا از طریق پلیس فردا شکایت کنید حساب را مسدود نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید