مشاوره حقوقی رایگان - خرید از پیج اینستاگرام

با سلام و احترام.

بنده در 9 آبان 99 برای خرید لباس از یک پیج اینستاگرام مبلغ 388 تومن به حساب شخصی واریز کردم.
5 آذر برای ما به جای 3 لباس، 2 لباس بی کیفیت ارسال کردن.
اعتراض که کردیم با پیام ها و صدا های بی ادبانه گفتن پولتون رو پس نمیدم.
تهدیدمون هم کردن و گفتن با این پول همین رو میشه تحویل داد. باب میل شما نبوده تولیدی ها با هم فرق دارن.
از پیام ها اسکرین گرفتم. عکس رو برای خودشون و چند نفر از فالورهاشون فرستادم.
حالا چی کار باید بکنم؟
ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید بابت کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید . ابتدا نیز یک اظهارنامه ارسال کنید و استرداد وجه را بخواهید