مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملک به دلیل پاس نشدن چک ثمن معامله

سلام خانه ای را نه ماه پیش خریداری کرده فروشنده بعد از نه ماه میگوید چک شما که مال شش ماه پیش بوده به علت کمی موجودی چک همان تاریخ برگشت زده وبعد از نه ماه میخواهد قرارداد را فسخ کندآیا میتواند فسخ قرارداد کند؟ راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط شده باشد ممکن است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اصولا بله مگر اینکه در قراردادتان چیز خلاف این را بیابم که نیاز به ارسال مدارک دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما رابررسی بنمایم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
برای فسخ قرارداد باید فوری اعلام فسخ گردد
نیاز به بررسی مفاد قرارداد است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حق فسخ درمبایعه نامه داشته باشد بلی ولی باید همان موقع اظهارنامه می داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شرط فاسخ یعنی برهم خوردن اتوماتیک قرار داده باشید. معامله فسخ شده و نیاز به فسخ مجدد از سوی فروشنده ندارد مگر ایجاب و قبول مجدد