مشاوره حقوقی رایگان - برگشت زدن چک بدون تاریخ بابت الباقی ثمن معامله منزل پدری به مبلغ 80 میلیون

باعرض سلام و احترام فراوان بنده چکی را که بدون تاریخ بوده به مبلغ 80 میلیون تومان که دروجه پدرم بوده که درسال1396دوروزبعداز دادن چک به من فوت شده را بعداز چهار سال برگشت زده ام این چک بابت منزل پدری که برادرم باحیله 4دانگ منزل رابه مبلغ 100 میلیون تومان که درمبایعه نامه قید شده20ملیون رانقدا که هیچ مدرکی دال بر پرداخت 20 ملیون تومان رابه دادگاه ارائه نکرده است و الباقی ثمن معامله این چک را که متعلق به همسرش است رابه پدرم داده
است میخواستم بپرسم آیامیتونم دادخواست مطالبه ثمن معامله ملک باکارشناس را طبق نرخ روز کنم ؟ آیا قانونی ایشون 80 درصد پول منزل را بدهکار است یانه ؟چونکه هیچ قاضی به ایشان نمیگه که بیشتر از نصف پول منزل را پرداخت نکرده سال 1399منزل راکارشناس800ملیون کارشناسی کرد .یافقط مبلغ 80 میلیون تومان وجه چک را میتوانم باتاخیر تادیه بگیرم ؟چون دادخواست تقسیم ترکه داده و دادگاه حکم به پرداخت و تقسیم داده است ممنون میشم اگه محبت کنید و جواب دهید و راهنمایی بفرمایید خدا از شما راضی باشد سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وجه چک را به انضمام خسارت تاخیر تادیه مطالبه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

وجه چک را به انضمام خسارت تاخیر تادیه مطالبه کنید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام وجه چک را به انظمام خسارات دادرسی و تاخیر تادیه مطالبه نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تمامی اسناد و مدارک بررسی شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

امکان مطالبه وجه چک به انضمام خسارات وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجه چک با خسارات تاخیر تادیه قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به اجرا گذاشتن اسناد مربوطه قابل اقدام است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وجه چک را با خسارات دادرسی و تاخیر تادیه مطالبه نماید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت شما بخير
می توانید وجه چک را به انضمام خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسي مطالبه نماييد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب وجه چک و خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید قابل مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است صوری بودن معامله باید اثبات شود.روی چک می توانید اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط وجه چک را می توانید مطالبه کنید