مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی شغلی

با سلام
بنده در سال 94 به عنوان نگهبان در دانشگاه به صورت شرکتی شروع به کار کردم طبق قانون ایثارگری در اردیبهشت امسال تبدیل وضعیت رسمی قطعی با حکم کارشناس بودجه شدم اما همچنان در انتظامات و نگهبان هستم با توجه به جراحی زانو (آذر ماه 401) به علت پارگی رباط صلیبی درخواست جابجایی از واحد مربوطه به علت راه رفتن زیاد، ایستادن در مبادی ورودی، پله راه رفتن و ... را دادم اما نه تنها جابجا نشدم بلکه مورد غضب مسئول مربوطه قرار گرفتم
چون زیر مجموعه حراست هستیم رئیس دانشگاه،معاون منابع انسانی و دیگر مسئولین هم جرات همکاری کردن رو ندارم
آیا امکان شکایت هست با توجه به این که تهدید کردند که منتقلت میکنیم شهرستان محروم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

شکایت تهدید به ابرو و توهین با دلایل در دادسرا بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا مدارا کنید یا اول کتبا به رییس دانشگاه بعد به وزارتخانه مربوطه در تهران

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد استخدامی و تعهدات ضمن خدمت شما در حین استخدام است