مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

سلام چهارسال پیش مسکن ملی ثبت نام کردیم‌ 250ملیون هم واریزکردم تاالان 200ملیون هم وام داره .حالاکه خونه هارومیخان تحویل بدن خانومم میگه وکالت بده وام وخونه بنام من بشه وگرنه نمیام زندگی کنم .منم میگم باشه ولی به شرط زندگی کردن اینکارومیکنم...میخاستم بدونم چجوری وکالت بدم که دراینده نتونه سواستفاده کنه...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما همچین وکالتی نداریممی‌توانید ایشان صلح اما حق فسخ برای خود در نظر بگیرید که اگر ایشان نیامد صلح را بر هم بزنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این نوع وکالت دادن امکان هرگونه سو استفاده ای هست وتضمینی برایش نیست مگر صلح کنید اما باشرط فسخ از سمت خودتون که بعدا بتونید فسخش کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود از وکالت دادن پرهیز نمائید و قرارداد صلح با حق فسخ را از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی محل سکونت خویش تنظیم بفرمائید.