مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه منزل که در رهن بانک بوده.وتتاریخ وکالت قبل از تصفیه کامل بوده

ابطال وکالت نامه منزل که مبایعه نامه به نام بنده است. و تاریخ وکالت قبل از تصفیه وام مسکن بوده و مبایعه نامه به نام بنده است. با تصفیه الباقی وام سند را به نام خود انتقال داده. چکار باید انجام بدم. ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد مدارک شما جهت اظهار نظر حقوقی قابل بررسی می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن وکالت نامه باید بررسی گردد . در صورت تمایل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای انتقال سند مالکیت ابتدا باید وام
تسویه و فک رهن انجام بشود
و اگر وکالت بلاعزل باشد شما باید دادخواست ابطال وکالت نامه را اقامه
نمایید البته با شرایطی خاص

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با این توضیحات نمیتوان شما را راهنمایی کرد بهتر است با وکلا سایت تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه موضوع سوالتان نشدم لطفا کاملتر سوال را مطرح کنید