مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام بنده با همسرم اختلاف دارم و مهریه اش را به اجرا گذاشت و بخاطر بچه هایم (13و 4ساله) مجبور شدم 3دانگ از منزل مسکونی ام را در قبال بخشش مهریه بنامش بزنم و الان باز باهم به مشگل برخوردیم و 7ماه مجددا منزل مشترک را ترک کرد و درخواست خلع ید و اجرت المثل آپارتمانی را که بنامش زده ام را در دادگاه مطرح کرد و دوباره منصرف شد و برگشت،ولی زندگی دیگه عجب و حیا از بین رفته،مطمعنم که یه روزی همسرم با همان 3دانگ از زندگیم میره(چون به گفته خودش فعلا برای بزرگ کردن بچه ها برگشته)وکلای عزیز به نظر شما بنده چیکار بکنم چه راه حلی هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید و در خصوص سه دانگ چون در قبال مهریه بوده مشکلی پیش نمیاد.
شما بعد از مدتی نوشته ای بگیرید تا در خصوص اجرت المثل ادعایی نداشته باشد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

به مشاور خانواده مراجعه کنید فعلا اختلاف حقوقی ندارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است ریشه‌ای اختلافات خود را حل و فصل نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
مشکل شما راه حل حقوقی ندارد باید علت ترک منزل همسر ریشه یابی شود و این در تخصص مشاورین خانواده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
3 دانگ منزل در قبال مهریه داده شده است و در هر حال همسر شما از آن منزل حق دارد و هر زمانی می‌تواند نسبت به خلع ید اقدام بنماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید