مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه چک برگشتی

باسلام بنده 7سال پیش تو صنف لوازم خانگی از مشتری چک گرفتم که چک مشتری خودش توخرم آباد رو به من داد که برگشت خوردن اومد اون ها رو تمدید کرد چک به من داد واسه دوباره 7ماه بعد باز هم برگشت خورد درحالی که ایشون به من رسید داده بود که خودش جوابگوی همه چک ها خواهد بود ولی الان وکیل گرفته تو پرونده عنوان کرده که من از قصد چک ها و نگه داشتم و رفتم بعداز 7سال شکایت کردم که تاخیر تادیه این 7سال رو قاضی به من نداده میخوام بدونم اولا الان من باید چیکار کنم دوما من میخوام روی صادر کننده چک هم اقدام قانونی انجام بدهم چطور میتونم تاخیرتادیه 7سال رو محکم و قاطع بگیرم بنده ازقانون وحدت رویه سال 88 هم باخبر هستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شاهین شادمانی

جناب آقای شاهین شادمانی :

باسلام حتما به دفتر یکی از وکلا مراجعه کنید و نیاز برسی دارد تا قبل از قطعی شدن رای با تنظیم دادخواست تجدیدنظرخواهی مانع از حجاف حق شما و دریافت خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک ها شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع میباشد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

محاکم به مرورزمان پنج ساله استناد می‌کنند و تاخیر تادیه به شما تعلق نخواهد گرفت؛ راهی نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی بیشتر دارد برای مشاوره تماس حاصل بفرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما موضوع کمی نیاز به بررسی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطالبه وجه چک از صادر کننده قابل اقدام می‌باشد در خصوص تاخیر تادیه اختلاف نظر وجود دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما و دادنامه صادره نیازمند بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی صادر شده و دیگر مدارک بایستی تحت مطالعه قرار گیرند.