مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر تادیه چک برگشتی

باسلام.بنده سال 93چکی از یه نفربه مبلغ 1060000تومان دریافت کردم که مبلغ به حساب نبود ومن با تاخیر سال 95اقدام به برگشت چک کردم و حساب مسدود بود و بارها بهش مراجعه کردم که یجورایی قایم میشد چند روز پیش دادخواست دادم آیابه این چک تاخیر تادیه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از تاریخ سررسید خسارت تاخیر به آن تعلق می‌گیرد