مشاوره حقوقی رایگان - خدمت سربازی در صورت خود زنی

باسلام. من به دلیل خودزنی نتوانستم گواهینامه بگیرم الان میخواهم برای خدمت اقدام کنم به نظر شما معافیت اعصاب و روان به من می‌دهند اگر معافیت اعصاب و روان بدهند از بعضی از حقوق اجتماعی محروم میشوم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص معافیت که می‌بایست پزشک مربوطه یعنی کمیسیون پزشکی نظام وظیفه شما را معاینه نماید و نظر بدهد

اما گرفتن این نوع معافیت محرومیت‌هایی را به دنبال دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظر کمیسیون پزشکی و روانشناسی دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بررسی در صلاحیت کمیسیون پزشکی نظام وظیفه است بله از برخی حقوق مانند دریافت گواهینامه محروم خواهید سد.