مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد مستاجر توسط موجر

سلام خسته نباشید
من به اصرار مکرر یکی از دوستان که بیا مغازه من رو اجاره کن اصلا ١٠سال بشین اومدم مغازه رو اجاره کردم و مدت قرار داد رو 4ساله تعیین کردیم و شرط تو قولنامه گذاشتیم که هیچ یک از طرفین به هیچ عنوان حق فسخ رو ندارن موجر هم تو بنگاه وکالت‌نامه از وراث رو نشون داد که وکالت تام دارم ٣نفر هم شاهد هستن الان موجر می‌تونه به بهانه های مختلف از جمله ادعای وراث و اجاره نامه بدون اذن وراث و جعل من رو بندازه بیرون
من اگر بخوام شکایت کنم دستم به جایی بند هست یا خیر ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
موجر چنین اختیاری ندارد ولیکن اگر اجاره بدون رضایت سایر ورثه باشد و موجر دارای اختیار نسبت به سهام ایشان نبوده امکان طرح شکایت از جانب ورثه وجود دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ملک و رسایی باشد موجر تا حق السم خود اجازه هرگونه نقل و انتقال قانونی دارد اما در خصوص تصرف و یا اجاره دادن اذن سایرین لازم است و عمل موجر فضولی بوده و شما مستحق کلیه خسارات هستید