مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه توسط موجر

درود.من مستاجر هستم و 3 سال اجاره کتبی داشتم.اتمام قرار داد من 8 ماه پیش بودش که به صورت شفاهی تمدید شد تا مغازه با امکانات کامل تحویل موجر داده شود و در این مدت 8 ماه اجاره سر ماه واریز شده.
سر تحویل اجناس و قیمت موجر با بنده کنار نیومد و ... .حالا در طی 3 روز حکم دستور تخلیه گرفته بدون حضور بنده در شورا.
مدارک من واریزی هر ماه بوده و صداهای ضبط شده ایشان جهت این که بعد چند ماه مغازه رو به صورت کامل به موجر تحویل بدهم.
چکار باید بکنم؟
در ضمن پسر ایشان امدن مغازه و بی احترامی به پرسنل بنده کردن و تهدید به ریختن وسایل در کف خیابان را کردند.ولی بنده اقدامی نکردم جهت اینکه دوستانه حل بشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر ایشان پیج خود را پاک کرده استسخته قابل دسترسی باشدمدارک جدید جمع آوری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرارداد شما شفاهی منعقد شده و شما می‌توانید به استناد سایر دلایل تا انقضای قرارداد باقی بمانید و از پسر ایشان به جرم اهانت به پرسنل و توهین تهدید می‌توانید شکایت کنید شهود نیز دارید