مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه توسط موجر

سلام
ما یک خانه ای رو اجاره کردیم که صاحبخانه سخت گیری دارد. جناب صاحبخانه با این که خونه‌اش دارای عیب و ایراده زیادی هستش مدام منکر این موضوع شده. از روز اول که وارد خونه شدیم ظاهر خونه به نظر سالم می‌‌اومد منتهی بعد از گذشت یک ماه تازه متوجه شدیم سرمون کلاه رفته. لوله ها گرفته، آبگرمکن خرابه، شیر خانه مشکل داره، فاضلاب گرفته، خونه نم داره و صاحبخونه حالا بعد یک سال ادعا داره ما خرابش کردیم. صاحبخانه سقف خونه رو ایزوگام نکرده و سقف آسیب دیده و این موضوع رو گردن ما انداخته. این در حالیه که ما بارها بهش هشدار دادیم و ایشون به خودشون زحمت ندادن یه نگاهی بندازن و مشکلات دیگه. در ضمن این خونه رو ما بارها تعمییر کردیم و به ایشون گفتیم باید هزینه تعمیرات رو از اجاره این ماه کم کنیم که قبول نکرده و سر هر ماه با داد و بیداد و ایجاد مزاحمت برای خانواده یک ساله که آرامش رو ازمون سلب کرده.
حالا صاحب خونه گفته قصد داره خسارت کم توجهی‌هاش رو از ما بگیره و من کاملا مطمئنم ایشون از روز اول قصد این رو داشته پول تعمیرات خونه‌اش رو گردن ما بندازه.
با وجود اینکه تمام کرایه ها پرداخته شده اعلام کرده که می خواد حکم تخلیه بگیره و به ما مهلت یک هفته‌ای داده. به نظرتون این کارش امکان پذیره و حق این کارو رو داره؟
در چه صورتی صاحب خونه میتونه حکم تخلیه بگیره؟
سپاسگزار میشم من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که مستاجر خانه‌ای را اجاره نماید و آن منزل دارای انتفاع نباشد یعنی نتوان از آن استفاده نمود برای مستاجر حق فسخ به وجود می‌آورد

اما اگر مستاجر آن عیوب را پذیرفت می‌تواند از مالک خسارات خود را مطالبه بنماید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با پایان مدت قرارداد موجر می تواند تقاضای تخلیه نماید