مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام 4سال پیش من در ساختمانی گچ کاری میکردم اون موقع کارم تموم شد ساختمان کارگر نیاز داشت من که کارم تموم شده بود به صاحب کار گفتم کارگر من بیکار هست اگه لازمش داری تا وقتی که کارم شروع میشه این جا کار کند و گفت باشد بگو بیاد یک هفته ای کار کرد یک روز که من هم اون جا بودم از طبقه 3افتاد و صاحبکار بردتش بیمارستان خلاصه همه کارای اداریش رو انجام داد ساختمان هم بیمه بود هیچ اسمی هم از بنده در بیمارستان و جاهای دیگه ذکر نشد طرف الان شاکی شده و از کارفرما شکایت کرده 60درصد کرفرما 10درصد خودش و 30درصد به گفته ی کارفرما مهندس ناظر مقصر دونسته به گفته کارفرما پرونده مختومه شده تمام ولی اومدن جلو درب با پلیس که البته ما نبودیم میخوام بدونم وقتی دادگاهی شده همه چی تمام شده و اسمی نه از من و نه از مهندس ناظر نیومده چطوری الان شاکی میگه حکم جلب تو گرفتم؟؟ با این که اصلا هیچ کسی من به دادگاه نخواسته اصلا از همجا بیخبرم که یک دفعه پلیس اوردن جلو در ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید از طریق دادگستری پیگیر پرونده باشید مراجعه به دفتر کل دادسرا یا دفترکار مجتمع قضایی حقوقي و یا کیفری و ارائه کد ملی و بررسی وجود پرونده در مراجع قضایی.