مشاوره حقوقی رایگان - وکالت با حق توکیل به غیر

سلام
حق عزل وکیل را از خود سلب نموده است و حق توکیل به غیر را دارد؟
بنده بابت ماشین از آشنا مبلغ 168 میلیون پرداخت کردم و ایشون وکالت دادن به بنده ولی تو برگه حق توکیل به غیر رو دارد زده شده
الان به دلیل اختلاف میخوام اقدام کنم برای گرفتن ماشین مشکلی بابت اون حق توکیل که دارد زده شده کاری نمیتونند انجام بدهند؟
برای من مشکلی میتونند ایجاد کنند یا خیر ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق توکیل به غیر به ضرر شما نیست و مشکلی پیش نمیاد و می توانید جهت تعویض پلاک انتقال خودرو و توکیل به غیر اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی شما با این وکالتنامه حق انتقال خودرو را به شخص ثالث نخواهید داشت
و باید پلاک خودرو توسط خود شما تعویض گردد
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در وکالت حق توکیل داشته باشد وکیل می‌تواند متون او وکالت نامه را به هر شخصی که می‌خواهد منتقل نماید منظور این استاما جزئیات نیاز به بررسی دارد