مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت حدود اختیارات در وکالت نامه رسمی

با سلام. اگر در وکالت رسمی محضری با قید (حق وکالت به غیرر مکررا دارد). وکیل اول به وکیل دوم وکالت رسمی دهد اما حدود اختیارات وکالت نامه دوم بیشتر و مغایر با حدود اختیارات وکالت نامه اول باشد و با توجه به آن که شماره وکالت نامه رسمی اول در وکالت نامه رسمی دوم صریح ذکر و به استناد متن وکالت نامه اول و حدود اختیارات آن وکالت نامه دوم تنظیم شده است. در صورت به وجود آمدن مشکل توسط وکالت نامه دوم مقصر کیست؟
موکلین که اجازه وکالت مکرر دادند؟
٢_دفتر اسناد رسمی که سند وکالت دوم را مغایر با مفاد و حدود اختیارات سند وکالت اول تنظیم کرده؟
٣_وکیل اول؟
٤_وکیل دوم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، ظاهرأ تقصیری و اشتباهی محقق نشده است
وکیل اول ، فقط در حدود اختیارات داده شده توسط موکل ، اختیار انجام مورد وکالت را دارد
وکیل دوم هم به همین صورت است
وکالتنامه اول با تمام اختیارات به وکیل دوم تفویض اختیار می شود
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به بررسی وکالت‌نامه‌های مورد اشاره در متن سؤال است.