مشاوره حقوقی رایگان - صلح و سازش

صلح و سازش و موضوع خواسته های اعسار از پرداخت هزينه دادرسي و مطالبه خسارات دادرسي همزمان با خواسته اصلي و مطالبه خسارت تاخير تاديه همزمان با خواسته اصلي و مطالبه وجه سفته.
منظور این پیام میخواستم بدونم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است یک بار دیگر سوال خود را بخوانید کمی پیچیده است در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما طرح دعوا شده و ظاهراً به شورای حل اختلاف ارجاع شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی شخص توان پرداخت هزینه دادرسی را ندارد درخواست اقساط آن را کرده است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اول دادخواست های مطالبه وجه ، به صلح و سازش ارجاع میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما در مرحله صلح و سازش است موضوع آن مطالبه خسارت دادرسی خسارت تاخیر تادیه و اعسار است از پرداخت هزینه دادرسی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منظور دادخواست تقدیمی به مرجع قضایی است که خواسته های ان موارد مذکور است