مشاوره حقوقی رایگان - صلح و سازش

با عرض سلام،
در رابطه با یک پرونده ملکی خانوادگی، یکی از خواهرانم شکایت از بنده و خواهر و برادرم کرده و حکم به ابطال سند گرفته که سهم ملک میخواد حالا ما مجبور هستیم سهمش رو بهش بدیم ولی نمی‌خواهیم سند رو باطل کنیم ولی هرچی تماس میگیریم جواب نمیده، به نظر شما از چه راهی وارد بشیم تا با دادن تعهد راضی به صلح و سازش بشه، ایا راهی هست تا قاضی احضارش کنه برای سازش،
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حکم قطعی صادر شده است و در صورت درخواست اجراییه توسط ‌محکوم له ، با صدور اجراییه و با دستور قاضی اجرای احکام ، سند باطل خواهد شد مگر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر.باید خودتان به نوعی پیدایش وصلح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اگر طرفین نباشد احضار نمیشود . ولی اگر میتوانید در دفترخانه سازش نامه و یا توافق نامه تنظیم کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه رای قطعی صادر شده با درخواست اجرائیه حکم اجرا می‌شود و امکان الزام به سازش وجود نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید خود در مزایده شرکت کنید
وگرنه باید رضایت وی را جلب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید
دادگاه وظیفه در صلح و سازش شما ندارد .