مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم نهایی

سلام بابت حق وکلا دادخواست دادم و برام پیامک اومده از مجتمع قضایی عدالت نوشته که پرونده رو فرستادیم شورای حل اختلاف ظرف مدت دوماه باجلسه سعی در صلح و سازش شود و نتیجه رو اعلام کنید
میخاستم بدونم الان من باید چیکار کنم؟؟! الان 8روز از تاریخ حکم تصمیم نهایی دادگاه میگذره

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت ابلاغ در جلسه شورا حاضر شوید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چه جکمی صبر داشته باشید سازش محقق نشد پرونده برمیگرده دادگاه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی منتظر ابلاغ باشید یا به شکل حضوری از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید.