مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن پدر بعد از سال ها

سلام وقتتون بخیر. من 35 سالم هست و یک خواهر کوچکتر هم دارم. وقتی بچه بودیم پدر ما رو ترک کردن و ارتباط قطع شد.از خانواده پدری هم کسی رو نمیشناسم. ایشون بازنشسته شدند و تنها اطلاعاتی که ازشون دارم یک شماره تماس هست که خاموشه و کد ملیشون. آیا با داشتن مشخصات میتونم آدرسشون رو پیدا کنم؟
چندسال پیش با توجه به یک قانون که دختر بالای 27 سال اگر ارشد داشته باشد میتونه گذرنامه بگیر و گذرنامه هم گرفتم.
میشه راهنمایی بفرمایید با وجود این شرایط من چطوری میتونم یا خودشون رو پیدا کنم یا اجازه ازدواج داشته باشم؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چاره جز جستجو نیست
وگرنه باید دادخواست دهید ابلاغ میشود چنانچه حاضر نشود و‌خواستگار صلاحیت داشته باشند دادگاه حکم به تجویز ازدواج خواهد داد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

به استناد کدملی ایشان که در دست دارید؛ از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام کرده و به آدرس ثبت شده در سامانه ثنا برای ایشان اظهارنامه بفرستید.

درصورتیکه با استعلام کدملی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی، ایشان ثبت ثنا نداشته باشند؛ باید دادخواست تجویز ازدواج را به دادگاه خانواده داده و پدرتان را مجهول المکان معرفی نمایید. دادگاه تحت شرایطی خودش برای شما اجازه ازدواج صادر خواهد نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست در دفتر خدمات
قضایی دادخواست تجویز اذن ازدواج به طرفیت پدر اقامه نمایید
و شما باید تمام مشخصات شخصی و کاری و تحصیلی و .... مرد را در دادخواست ذکر نمایید
و باید مهریه مشخص گردد
و ...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
باید شکایت اعلام مفقودیت پدر و دادخواست مجوز ازدواج