مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات قراردادی سازنده ملک

با سلام .در راستای اجرای مشارکت در ساخت یک مجموعه 10 واحدی آپارتمان توسط سازنده و 3 مالک ( 3 قواره ملک ) تجمیع شده با سیاست 50 * 50 بین مشارکین , در پایان ساخت و واگذاری واحد در زمان تحویل سند ملکی , سازنده اعلام کرده است که یک باب انباری مازاد در سند شما ثبت گردیده که متعلق به هر سه مالکین میباشد .از این رو مسئولیت حقوقی و اداری آن اعم از انتقال ثبت و مالی به عهده شماست . لازم به ذکر است که این اقدام را سازنده بدون اطلاع و هماهنگی مالکین صورت داده و این امر موجب پیامد مشکلات را عارض گردانیده است . بدین منظور درخواست بنده , آیا این عملکرد سازنده بر خلاف تعهدات قراردادی که در آن ذکر هم نشده , تخلف محسوب میشود یا نه ؟ در صورت محرز بودن آیا برای شکایت باید ابتدا اقدام به درخواست تامین دلیل نمایم یا روش دیگری را پیش بگیرم ؟ چرا که عمل ایشان باعث تحمیل ضرر مالی هم شده است . لطفا راهنمائی بفرمائید . با سپاس از اساتید محترم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر می‌خواهید استناد کنید می‌بایست تامین دلیل انجام دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت چی شکایت کنید
یک انباری در سند شماست که او باید مدعی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اسناد و مدارک نیازمند بررسی است در حالت کلی بنظر تخلفی صورت نگرفته و امکان مصالحه بین شرکا نسبت به مالکیت انباری مذکور وجود خواهد داشت.