مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت دیه حادثه کاری

سلام وقت بخیر من در یک شرکت یک سال پیش دچار حادثه شدم که خودم هیچ دراین حادثه دخیل نبودم که کارفرما 80درصد مقصر شد الان حکم صادر شده 2ماه از حکم میگذرد و میگه قسطی میدم امروز مراجعه کردم اجرای احکام منشی میگه کارفرما 2سال فرصت دارد تا دیه شما رو پرداخت کند آیا این صحت دارد مگه میشه دوسال طرف برای پرداخت دیه مهلت داشته باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
توجه داشته باشید که باید به نرخ روز پرداخت کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ولی باید به نرخ روز پرداخت کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله، جرایم شبه عمد از تاریخ جرم به مدت دوسال قابل پرداخت است اما نکته اینجاست که دیه مشمول مازاد پرداخت به قیمت یوم الاداست. و هرچه دیر تر پرداخت شود به نفع محکوم له است