مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت حقوق واریزی با لیست بیمه

سلام من نزدیک ده سال است که در شرکت راننده کامیون سنگین هستم بیمه تامین اجتمایی واریز میکند ولی پایه کارگری تو لیست هم راننده نوشته در بیمه ولی پرداختی به من 4الی 5 میلیون فرق دارد اونی که به بیمه ارسال میکند یعنی پایه کارگری ولی دریافتی من رو رد نمی کند. من چیکار کنم ممنون .درضمن من 4سال دیگر بازنشست میشم میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله شما حق شکایت در این خصوص دارید کارفرما ملزم است عنوان شغلی شما را عیناً به سازمان تامین اجتماعی اعلام و بیمه آن را پرداخت نماید