مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

سلام وقتتون بخیر
بنده به دلیل اجاره کارت حسابام رو بستن از اهواز بعد مراحل رو طی کردم حسابم باز شد با حسابم کار کردم که از تهران eers.irدوباره بستن دویست میلیون پول از بیمه برای من واریز کرده بودن تو حسابم موند بعد از تعهد دادن تو تهران و چهار ماه رفت و آمد دیروز گفتن دستور دادن این حسابارو باز نکنیم قبلاً مورد کلاهبرداری قرار گرفتن من هم گفتم حسابم که از پول فاسد خالیه فقط پول بیمه در آن هست و باید یک راهی باشد پولمو بردارم خلاصه ردم کردن الان بنده از شما مشاوره میخوام کسی هست که بهش مراجعه کنم یا وکیلی هست که بتونه حسابم رو آزاد کند یا مرجعی که دستور رفع مسدودی صادر کند و یا اینکه مثل این ارگان که گفت باز نمیشود واقعا دیگه باز نمیشود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل موضوع به اینکه شما کارتتان را اجاره داده‌اید اشتباه بوده و می‌توانسته علیه شما خطراتی را متصور باشد لذا بهتر است با وکیل متخصص‌. مشورت نمایید در صورت نیاز تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از شعبه مربوطه پیگیری کنید
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست به سایت مورد نظر مراجعه و ثبت نام نمایید و منتظر بمانید حضوراً نیز می‌توانید از طریق شریعتی خیابان ظفر اقدام بفرمایید