مشاوره حقوقی رایگان - زمین در حریم تپه باستانی

زمین مزروعی به متراژ 2000 مترمربع در محدوده 50 متری یک تپه باستانی (که البته این باستانی هیچ تابلوی مشخصی ندارد) واقع شده است.
مجوز دادن برای حفر چاه یا ساخت سازه در این زمین مزروعی برعهده میراث فرهنگی می‌باشد یا جهاد کشاورزی؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه حفر چاه که البته بعید به نظر می‌رسد با اجازه اداره آب و فاضلاب منطقه‌ای جهاد کشاورزی سازمان میراث فرهنگی منابع ملی و سایر نهادهای مربوط است که تمام استعلامات باید مثبت پاسخ داده شود و الا مجوزی متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهادکشاورزی موضوع را پیگیری کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر منطقه باستانی و در محدود حفاظت میراث فرهنگی باشد باید تز میراث مجوز بگیرید ضمنا برای حفر چاه علاوه بر مجوز میراث ، مجوز امور آب نیز لازم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جز میراث فرهنگی باشد باید اداره فرهنگی آن شهرستان نیز مجوز صادر نماید